Per començar, timbal de trinxat de col, amanida tèbia de bolets o assortit d’embotits i formatges. De segon, hamburguesa gourmet de vedella andorrana, civet de senglar o arròs amb múrgoles. I per postres, mousse de mel aromatitzada amb romaní, formatge fresc amb fruites del bosc o peres farcides de festa major. I tot plegat acompanyat d’una cervesa Inèdit d’Estrella Damm.

Aquestes són algunes de les propostes que es poden degustar en les jornades gastronòmiques Andorra a Taula, que es faran durant tot el mes de novembre. Hi participen vint-i-cinc restaurants d’estils molt diversos de tot el Principat. L’estrella del cicle són els productes de proximitat, per això, en els menús de degustació, que costen entre 25 i 35 euros, hi abunden els productes autòctons del Pirineu típics de la temporada, com ara la carabassa, els bolets i el codonyat.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb