El cicle Connexions és un festival organitzat pel Taller de Músics i la discogràfica Bankrobber que es caracteritza per apostar per la sorpresa i pel risc. Per això ofereix un seguit de concerts inèdits on es barregen les actuacions de músics consolidats amb joves emergents. I aquest vespre a la sala 2 de l’Apolo de Barcelona el festival proposa sentir a Pau Riba acompanyat del Joan Pons el ‘Petit de Cal Eril’ i de Mau Boada d’Esperit!.

Pau Riba és una de les figures més irreverents i provocadores de l’escena musical catalana. Reverenciat per discos tan aclamats com ara ‘Dioptria’, mai s’ha acomodat i celebra sempre el present amb noves i sorprenents propostes. Aquest vespre s’acompanyarà de dos musics de darrera fornada per presentar un recull de cançons encara inèdites, que manté en guaret des dels dies de Formentera dels anys 70: ‘Els prínceps de Rocamadour’.

Es tracta d’una creació molt especial de Riba que recull diverses cançons de caràcter medievalista que s’inspiren en les històries de cavalleria passades per un filtre feminista. El projecte no va arribar mai a veure la llum fins ara, quan Riba s’ha decidit a recuperar els temes acompanyat de Mau Boada i Joan Pons. Tots dos són músics joves però amb una trajectòria ben consolidada que a més reconeixen haver begut directament de les creacions de Pau Riba.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb