La batllessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, ha respost la carta de Carles Puigdemont i Oriol Junqueras que demana de disposar de tots els locals habituals per a fer la votació del referèndum del primer d’octubre. Parlon, invocant les resolucions del Tribunal Constitucional espanyol contra la llei del referèndum, ha dit que ‘els locals esmentats no poden ser posats a disposició per a la finalitat pretesa.’

 

En la mateixa línia s’ha manifestat la batllesa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, que ha apuntat que, ateses les últiems resolucions del Tribunal Constitucional espanyol i ‘confrme a la legalitat vigent, no procedeix tramitar la seva petició’.

 

El batlle de Mataró, David Bote, també s’ha manifestat després de l’aprovació de la cessió de locals municipals per a la celebració del referèndum per part del ple de l’ajuntament.

Si els ajuntaments de Santa Coloma i de l’Hospitalet no cedeixen locals per a la votació, la Generalitat de Catalunya disposarà dels espais propis de la ciutat.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.