Aquesta és una carta de denúncia oberta a tothom. Una denúncia de robatori i d’extorsió amb amenaces. Si senyors, m’han robat!!! I d’una manera molt cruel

Resulta que fa un any i mig, i en un període de 4 mesos vaig perdre als meus pares. Després d’aquesta fatal pèrdua, vaig executar els testaments dels pares.
En ser fill únic, em deixen la casa per mi (que és on estava vivint junt amb ells). Faig el pagament de totes les taxes i despeses notarials.

Al cap d’un temps m’arriba el pagament de l’ impost de la Plus Vàlua. Una quantitat desorbitada i injusta. Per què he de pagar per seguir vivint a un lloc on ha estat casa meva? Em nego rotundament a fer-ho!!!!! Com que no pago, m’apliquen una sanció, mes els interessos de demora. Quan una administració m’ha de pagar a mi, i es retarda, ni li puc aplicar cap sanció ni puc reclamar els interessos pel retard del pagament. (igualtat davant de l’administració…?)

Però he hagut de pagar, ja que si no pagava m’embarguen la casa. Això és justícia? Per pagar la quantitat de diners he de treballar durant dos anys i sense tenir cap mena de despesa extra.

Sóc treballador autònom i lluitant cada dia per tenir feina, passar la pensió dels meus fills, cuidar de la meva dona, i sobreviure. Ningú es pot imaginar l’estat d’ansietat que m’ha provocat això.
És just aquest robatori per part de l’administració?
És just les amenaces d’embargament de la casa per part de les administracions?
És just haver de pagar a la vora de 13.000 € per seguir vivint a casa meva?
Aquesta carta és per demanar justícia, i que em tornin els diners d’aquest impost tan injust. Jo no he comprat cap habitatge, simplement és casa meva.
És o no un robatori això?
Espero que algú em pugui donar una solució a aquesta injustícia.

Jordi Anfruns (Canet de Mar)

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]