El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, està preparant un document polític ‘d’unitat’ per a la II Assemblea Ciutadana Estatal de Vistalegre, que reculli les diferents sensibilitats que existeixen al sobre el rumb estratègic que han de prendre en la seva nova etapa, i que eviti així una batalla al congrés de febrer.

Segons han explicat a Europa Press fonts de Podem, el Iglesias redacta aquesta proposta ‘de pròpia mà’ a partir de les demandes que els diversos sectors han posat sobre la taula, amb l’objectiu que pugui servir de ‘pilar’,  on ‘tothom’ pugui adherir-se i sentir-se identificat.

El text, que es dirà ‘Pla 2020: guanyar al PP i governar Espanya’, abordarà únicament els continguts sobre l’estratègia política a seguir en la nova etapa que afronta Podem, després de dos anys funcionant com una ‘màquina de guerra electoral’: el model que es va fixar a l’Assemblea fundacional de Vistalegre a la tardor del 2014.

 

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]