La Federació Catalana de Societats Musicals organitza la sisena edició del concurs de composició per a banda simfònica Josep Maria Lleixà Subirats, que premiarà amb 2500 euros noves obres simfòniques originals. La decisió del jurat es coneixerà abans del 31 de gener de 2020.

Fomentar la participació i la pràctica de la música en el marc de la cultura i la pedagogia musical és l’objectiu del concurs Josep Maria Lleixà Subirats, que enguany arriba  la 6a edició. S’hi poden presentar els compositors de l’Estat espanyol i també els residents a la ciutat italiana de l’Alguer, amb obres de nova creació, que no hagin estat estrenades prèviament ni editades. Les obres, a més, han de tenir una durada d’entre 10 i 12 minuts, i no poden incloure instrument solista ni instruments no habituals en les bandes. Tant la forma com el seu contingut de les peces és lliure.

Llegeix la notícia sencera a Tornaveu fent clic aquí

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.