VilaWeb
Redacció
20.08.2016 - 14:17
Actualització: 20.08.2016 - 15:28

El piragüista lleidetà Saül Craviotto ha aconseguit el bronze en la prova de K1-200 en una prova molt disputada. Craviotto ha hagut d’esperar la confirmació del temps ja que l’arribada ha estat ajustadíssima, finalment la cursa ha acabat amb dos bronzes. Així, Craviotto comparteix medalla amb l’alemany Ronald Rahue. Aquesta és la segona medalla del lleidetà als jocs de Río després d’haver aconseguit l’or a la prova de K2-200. En total, ha guanyat quatre medalles olímpiques, dues d’elles als jocs de Londres.

Elodie Clouvel plata de pentatló modern
La catalana Elodie Clouvel, de Perpinyà, ha guanyat la seva primera medalla olímpica i també la primera seu club, Pentatló Modern de Perpinyà. Es tracta d’un esport combinat que consisteix a efectuar cinc disciplines: esgrima, natació (200m), tir, cros (3.000m) i equitació en dos dies consecutius.