I és que no ens cansarem de repetir-ho: Francesc Pujol va ser un home clau en molts aspectes en l’evolució del sardanisme i, sobretot, de l’anomenat coblisme a Barcelona. Bona mostra ho són totes i cadascuna de les sardanes recollides en aquest nou CD de la Cobla de Cambra de Catalunya que ha dirigit el nostre també director, en Jesús Ventura. No us el perdeu. Una delícia.

Del CD en qüestió escoltarem dues sardanes: “Graciosa” i “Cants de Mallorca”. I encara en el camp sardanista coneixerem la novena semifinalista de La sardana de l’any 2018, la titulada “Imparables”, de l’Alfred Abad que ens interpretarà la cobla Mediterrània.

Però no serà aquesta la única música que escoltarem: al Youtube de la setmana tindrem al grup LA MULATA que a ritme de rumba ens interpretaran el tema “Bati l’ou”, el segon tema del seu àlbum MARENGA. Segons ells la recepta perfecte per girar la truita…

Llegir i escoltar el programa…

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb