MADRID, 12 (EUROPA PRESS)

La marca d’automòbils Seat ha nomenat Luis Comas Martínez de Tejada nou vicepresident de Serveis Legals i Bon Govern de la companyia, encara que mantindrà les seves actuals responsabilitats com a advocat general de Seat i del grup Volkswagen a Espanya i com a secretari i lletrat assessor del consell d’administració de la firma espanyola.

En el seu nou lloc, Comas serà el responsable dels serveis legals, així com de l’àrea de Bon Govern, Gestió de Riscos i Compliment, que va ser creada el 2011 amb l’objectiu de reforçar el desenvolupament de l’activitat de la corporació “de forma rigorosa, transparent i honesta”.

El nou vicepresident de Serveis Legals i Bon Govern de la marca de Martorell és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i ha realitzat postgraus a l’Institut d’Etudes Européennes de la Universitat Lliure de Brussel·les i al Harvard Law School de Boston.

Comas va iniciar la seva col·laboració a Seat i Volkswagen el 1994 com a advocat extern i secretari del consell d’administració, encara que posteriorment es va convertir en responsable dels assumptes legals i corporatius del grup a Espanya i en conseller-secretari dels consells de Seat, Volkswagen Audi Espanya i Volkswagen Navarra.

Així mateix, va ser soci director a PricewaterhouseCoopers, responsable de Landwell-PwC Espanya i posteriorment soci director mundial de PwC Legal. També va treballar en els consells d’administració d’altres empreses com Hilton International Hotels, ITT Automotive, Interpublic of Companies, Gedas Iberia o The Lowe Group.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb