Mosaic espectacular de l’afecció del Barça per rebre els jugadors abans del clàssic

• El partit acaba en empat a un gol i el Madrid manté la distància de sis punts a la classificació

03.12.2016 - 16:18
Actualització: 03.12.2016 - 18:33

El Barça i el Madrid han empatat a un gol en un partit força igualat i, d’aquesta manera, els dos equips mantenen la distància de sis punts a la classificació. Abans del partit, l’afecció blaugrana ha fet un espectacular mosaic ‘animat’ dedicat als castellers. Al lateral de l’estadi s’hi ha desplegat també una pancarta on s’hi podia llegir ‘Welcome to the Catalan Republic’. A la part superior central de mosaic, que representava l’anxeneta del castell, s’hi ha desplegat també una bandera catalana. En podeu veure les imatges tot seguit.

Com ja és habitual, al minut 17:14 de la primera i la segona part, un bon nombre d’afeccionats han cridat independència i han convertit l’estadi blaugrana en un mar d’estelades. Les associacions sobiranistes (l’ANC, Òmnium, Drets i la Plataforma per les Seleccions Catalanes) han repartit abans del partit unes 30.000 estelades. Aquí en teniu una imatge.

La prèvia del clàssic ha estat marcada per la polèmica pel cas de Cristiano Ronaldo, que presumptament hauria eludit 150 milions d’euros a la hisenda espanyola. El diari alemany Der Spiegel ha obert l’edició d’avui amb una contundent portada on hi apareix el futbolista en blanc i negre i amb el símbol de l’euro als ull. El diari titula ‘el rei dels diners’. Durant la jornada s’ha sabut també que un jutge de Madrid ha prohibit al diari El Mundo (un dels mitjans que ha tret la informació sobre Ronaldo) que publiqui la informació del futbolista, i ha amenaçat el seu director amb fins a cinc anys de presó. En teniu més informació a continuació: