VALÈNCIA, 11 (EUROPA PRESS)

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, remetrà a Fiscalia Provincial de València al llarg d’este dimecres un informe detallat amb els primers resultats de la investigació que està duent a terme la Policia Nacional sobre els incidents ocorreguts en la manifestació del dilluns a la vesprada convocada per la Comissió 9 d’Octubre.

Moragues ha detallat que este informe conté una relació cronològica i detallada dels fets amb les primeres identificacions realitzades.

El delegat ha afirmat, així mateix, que s’estan posant en contacte amb els agredits i perjudicats per si volen presentar denúncia i oferir-los tot tipus d’ajuda. “Des d’esta Delegació sempre hem actuat amb la llei en la mà i ho anem a seguir fent. No acceptem impunitats”, ha subratllat.

Els fets estan ara mateix baix tutela judicial i serà la justícia qui determine si són constitutius o no de delicte.

D’altra banda, Moragues ha tornat a agrair el treball de la Policia Nacional. “Trobe a faltar per part d’alguns dirigents un reconeixement públic al treball dels nostres agents. La Policia va preservar la seguretat i integritat física dels manifestants i va garantir el dret a la manifestació”, ha postil·lat.

“Apel·le de nou a la sensatesa dels dirigents polítics per a no alimentar la crispació. Hem de, entre tots, rebaixar la tensió que existeix,” ha reclamat.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.