La Federació de Colles de Falcons de Catalunya (FCFC) ha parit una criatura preciosa. Es diu Món Falconer, i servirà per recollir les activitats de les onze colles falconeres que s’aixopluguen sota el seu paraigua. Núria Albiol, presidenta de la federació falconera, espera que la creació d’aquesta revista de periodicitat anual serveixi per “millorar la comunicació entre les colles, també en l’àmbit social i cultural, i esdevenir el màxim referent del fet falconer”. L’equip de redacció de Món Falconer, que comptarà amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, estarà format per David Serrano, Cristina Garduño i David Garcia.

El naixement de Món Falconer s’anuncia pocs mesos després que l’Assemblea General Ordinària de la FCFC ratifiqués la creació d’una aplicació mòbil. Tot i que Falcons.cat estava únicament concebuda per facilitar la comunicació de la Trobada Nacional de Falcons, la Federació Falconera ha decidit convertir-la en una agenda que informi sobre les actuacions de les colles.

Llegeix l’article sencer fent clic aquí

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]