Com cada estiu el Festival de Cap Roig ofereix un programa musical d’allò més interessant en un marc incomparable com és el Jardí Botànic de Cap Roig. Aquesta nit a les 22 hores es podrà gaudir d’un concert de Mishima i Joan Miquel Oliver, dos dels grups més influents de l’escena musical catalana. El grup liderat per David Carabén s’ha consolidat al llarg dels últims anys com a pioners de l”Underground indie’ de la ciutat de Barcelona. En el seu quinzè aniversari publiquen ‘L’ànsia que cura’, un nou punt d’inflexió en una de les trajectòries més gratificants del català.

Per la seva banda Joan Miquel Oliver, ex-component del ja extingit grup Antònia Font, presentarà a l’escenari empordanès el seu últim treball, ‘Pegasus’. En aquest treball Oliver ens transporta al seu món imaginari, farcit d’esferes, cactus, estrelletes i algun extraterrestre. En aquesta gira Oliver sortirà a l’escenari en format ‘power-trio’ acompanyat pel bateria Xarli Oliver i l’ex-Antònia Font Jaume Manresa als teclats.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb