El periodista i músic d’Obrint Pas Miquel Ramos participa avui en la darrera sessió del cicle sobre les víctimes del franquisme que organitza el Centre Rei Juan Carlos de la New York University. El cicle ha estat coordinat per la periodista Montse Armengou.

Ramos parlarà avui sobre la reparació a les víctimes ‘que mai no arriba’, en companyia del director d’Amnistia Internacional a Espanya, Esteban Beltran, i del periodista del New Yorker Jon Lee Anderson.

La periodista Montse Armengou ha organitzat aquest cicle perquè és la responsable des d’aquesta primavera de la Càtedra de Cultura i Civilització Espanyola  de la Universitat de Nova York. D’ençà que va ser creada, l’any 1983, cada any aquesta càtedra té un responsable d’un ampli programa d’activitats. Armengou, coneguda i premiada pels seus documentaris sobre la memòria històrica a TV3, ha planificat un programa molt orientat a oferir una mirada crítica sobre el franquisme i les seves conseqüències. En les sessions anteriors del cicle, hi han participat també convidats com ara Vicenç Navarro i Jordi Guixé.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]