Més per Mallorca ha presentat, a través del grup de Compromís al congrés espanyol, divuit esmenes al pressupost de l’estat espanyol. Ahir, el partit va anunciar en una conferència de premsa la primera d’aquestes esmenes. En aquest sentit, reclama al govern de Rajoy un augment de vint-i-cinc milions per a projectes ferroviaris a Mallorca durant el 2018.

Aquesta partida s’inclouria dins un conveni de quatre anys per un import total de quatre-cents milions d’euros. Ho ha anunciat el portaveu de Més al Consell, Pere Fuster, que ha insistit que volen que el tren de Llevant sigui una realitat, ‘perquè és un transport ràpid, útil i sostenible’.

Més per Mallorca anirà fent públiques la resta d’esmenes els pròxims dies. El partit no podia presentar esmenes perquè no té diputats al congrés espanyol, però la bona sintonia amb Compromís els ha permès de fer-ho.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb