ACN Barcelona.-El servei d’urgències de l’Hospital Vall d’Hebron viu aquest diumenge una “situació complicada” per la gran afluència de pacients que han rebut aquests dies. A quarts de vuit de la tarda hi havia 76 malalts esperant habitació. Amb tot, el centre assegura que “tots els pacients que van a urgències són atesos correctament”. Davant d’aquesta situació el centre ha derivat alguns dels pacients a l’Hospital Sant Rafael i al Pere Virgili, una pràctica que, segons l’Hospital, és habitual. Un portaveu de l’Hospital ha reconegut que està sent un cap de setmana difícil perquè hi ha hagut un “pic de pacients” i ha detallat que “s’està treballant perquè la xifra de pacients sense habitació baixi”. La situació més complicada s’ha viscut a primera hora de la tarda, quan hi havia 87 malalts esperant habitació.

Fonts de l’Hospital Vall d’Hebron han subratllat que “no s’ha tancat cap llit” i que “no hi ha falta de personal, ja que fins i tot s’ha reforçat durant aquest cap de setmana”. A més, ha assegurat que “tots els pacients que arriben a urgències són atesos”. Per aquesta raó, l’hospital descarta que es tracti d’una situació de col·lapse.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]