Reconèixer la tasca de les persones i organitzacions que contribueixen a prestigiar el teatre associatiu. Amb aquest objectiu, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya (FGATC) convoca els Premis Arlequí des del 2003. L’acte de lliurament de la 17a edició dels guardons, celebrada ahir al vespre a la seu de l’SGAE Catalunya, va tenir un to sobri i emotiu. Els discursos dels premiats van fer una oda al teatre com a expressió cultural i als estrets vincles entre els grups professionals i els elencs amateurs.

Ángela Domínguez va donar la benvinguda als assistents lloant la tasca desenvolupada per la FCATC i més concretament pel traspassat president de l’entitat Josep Rafecas, molt recordat en els discursos de la cerimònia. Per la directora de comunicació d’SGAE Catalunya, “no és cert que hi hagi una relació complicada entre professionals i amateurs”. En aquest sentit, va destacar l’esforç de la Societat General d’Autors i Editors per tal que les obres dels autors catalans puguin ser portats als escenaris pels elencs d’aficionats.

Llegeix la crònica sencera al Tornaveu fent clic aquí.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb