Els fenòmens costaners mantenen en risc extrem Menorca i Formentera, que han quedat incomunicades per la força del temporal marítim. A Mallorca, l’Agència Estatal de Meteorologia preveu per avui precipitacions importants.

A Lleida es manté la situació de risc (avís groc) per les nevades. A més, el vent es preveu molt fort, superant els cent quilòmetres per hora. El fenomen afectarà també Girona, Menorca, Eivissa i Formentera. Una mica menys d’intensitat s’espera a Barcelona, Tarragona, Castelló, Alacant i Mallorca, que mantenen l’avís groc amb ratxes que podrien superar els noranta quilòmetres per hora. A València el vent ha arribat a superar els cent quilòmetres i ha provocat la caiguda d’arbres.

El temporal marítim que ha deixat incomunicades Menorca i Formentera, també pot afectar Girona, Castelló, Mallorca i Eivissa per onades de fins a set metes. El risc també s’estén a Barcelona, Tarragona, València i Alacant.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb