El Síndic del Consell General d’Andorra, Vicenç Mateu, ha demanat a la societat andorrana que superi les conseqüències de l’afer BPA i que torni a confiar en ella mateixa. Segons alguns mitjans, Mateu pretén succeir el cap de govern, especulació que el president del parlament andorrà ha negat rotundament.

En l’acte de celebració del tradicional Consell de Sant Tomàs, el síndic general ha fet balanç de l’any en l’àmbit parlamentari i ha reclamat de no tancar-se als canvis en les relacions amb l’exterior, fent referència a les difícils negociacions per l’acord d’associació amb la UE.

Mateu també ha fet un balanç de l’any parlamentari i ha destacat que s’havien aprovat 21 lleis i 9 tractats internacionals i s’havien formulat 152 preguntes parlamentàries al govern.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.