El president de CDC, Artur Mas, ha apel·lat al votant de Podem i ha erigit Convergència en el partit del canvi real amb un accent català. ‘Alguns es presenten com el canvi, i sí que volen el canvi, però no el volen amb accent català, no tenen la prioritat catalana’, ha remarcat fent referència a la coalició liderada per Pablo Iglesias, que diu que ve a Catalunya a buscar suports: ‘Però una vegada han aconseguit els seus resultats se n’obliden’.

En un míting a Tarragona, ja en clau de debat intern català, Mas també ha reivindicat que els convergents actuen sempre amb la màxima ambició, però sense fer bestieses, i ha posat d’exemple el 9-N. Per la seva part, el candidat de CDC, Francesc Homs, ha constatat que els de Podem són ‘poc de fiar’, ha dit, després que Iglesias digués que el referèndum no és una línia vermella per formar govern.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb