El president de CDC, Artur Mas, ha apel·lat al votant de Podem i ha erigit Convergència en el partit del canvi real amb un accent català. ‘Alguns es presenten com el canvi, i sí que volen el canvi, però no el volen amb accent català, no tenen la prioritat catalana’, ha remarcat fent referència a la coalició liderada per Pablo Iglesias, que diu que ve a Catalunya a buscar suports: ‘Però una vegada han aconseguit els seus resultats se n’obliden’.

En un míting a Tarragona, ja en clau de debat intern català, Mas també ha reivindicat que els convergents actuen sempre amb la màxima ambició, però sense fer bestieses, i ha posat d’exemple el 9-N. Per la seva part, el candidat de CDC, Francesc Homs, ha constatat que els de Podem són ‘poc de fiar’, ha dit, després que Iglesias digués que el referèndum no és una línia vermella per formar govern.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb