La secretària general d’ERC, Marta Rovira, és avui a Brussel·les per a reunir-se amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i els consellers que l’acompanyen, Toni Comín, Meritxell Serret, Clara Ponsatí i Lluís Puig, segons que han confirmat fonts d’ERC a VilaWeb. La primera reunió ha estat amb Comín:

Rovira i Comín a Brussel·les.

Rovira i Puigdemont es reuniran en un moment en què l’independentisme debat la manera de concórrer a les eleccions del 21-D. ERC ja va presentar llistes pròpies i programa dissabte; la CUP va aprovar en assemblea de presentar-se a les eleccions amb la possibilitat de fer-ho conjuntament amb més forces d’esquerres i el PDECat va anunciar ahir que presentaria la llista Junts per Catalunya, encapçalada per Puigdemont mateix. Tot plegat, mentre la iniciativa cívica Llista Unitària 1 d’Octubre malda per aconseguir abans de divendres les 55.000 signatures amb l’objectiu de posar a disposició de tots els partits una agrupació electoral que els permeti d’anar junts.

La setmana passada Puigdemont ja va rebre la visita a Brussel·les dels dirigents del PDECat Marta Pascal i Artur Mas, i els de la CUP Anna Gabriel i Benet Salellas.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]