El Festival Acústica de Figueres arrenca avui amb una quarantena de concerts gratuïts repartits per tot d’escenaris de la ciutat i s’allargarà fins dissabte a la nit. En la programació, s’hi destaquen cantants emergents, com ara Paula Valls, Halldor Mar, Judit Neddermann i Pupil·les. I entre els caps de cartell també hi ha Love of Lesbian, Mishima, Joan Dausà, els Catarres i la Raíz.

Enguany es recupera l’escenari de davant l’ajuntament, que havia estat el principal espai del festival durant la primera dècada de l’Acústica. La resta són a la Rambla, a la plaça de Catalunya, a la plaça de Palmera i a la Balconada de la plaça de Josep Pla.

L’Acustiqueta serà l’espai reservat a la mainada, on actuaran grups i cantants infantils ben coneguts: Macedònia, Buhos, l’Orquestra Di-Versiones, Reaggae per a Xics i Marc Parrot i Eva Armisén.

A banda la música, hi haurà dues zones gastronòmiques, a la plaça de Josep Pla i a la plaça de Catalunya, amb furgonetes de menjar. Obriran fins dissabte, de les sis de la tarda a les cinc de la matinada.

L’Acústica Market és un altre dels espais alternatius a la música, en què joves dissenyadors de moda ensenyaran les seves creacions i les podran vendre al públic. Enguany l’espai és situat a la plaça del Doctor Ernest Vila i hi ha vuit parades.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.