El bisbe de Solsona, Xavier Novell, en una imatge d'arxiu.

L’Observatori contra l’Homofòbia (OCH) ha reclamat aquest dijous l’aprovació del reglament de la Llei contra l’homofòbia i de respecte dels drets del col·lectiu LGTBI abans que finalitzi la legislatura: ‘Si s’acaba la legislatura sense reglament, demanem la dimissió de la consellera i la directora d’Igualtat’.

En declaracions a Europa Press, el president de l’OCH, Eugeni Rodríguez, ha exigit a la consellera de Treball, Assumptes Socials i Família de la Generalitat, Dolors Bassa, i la directora d’Igualtat, Mireia Mata, que s’apliquin en aquest assumpte.

Ha titllat d’inadmissible i molt greu que la Generalitat no sancioni el bisbe de Solsona (Lleida), Xavier Novell, per vincular l’homosexualitat amb una figura paterna absent i emmarcar en la llibertat d’expressió l’opinió del prelat: ‘Som molts els que ens hem sentit menyspreats, i caldria multar-lo perquè no té justificació’.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]