aeroport

L’Obra Cultural Balear (OCB) ha manifestat el suport a la manifestació contra el que consideren que és una ampliació encoberta de l’aeroport de Palma. La mobilització és convocada per al diumenge, primer de març, a les 17.00, davant la delegació del govern espanyol. Com a entitat defensora del màxim nivell d’autogovern, reivindica que les principals infrastructures d’entrada i sortida de les Illes han de ser gestionades plenament i directament per institucions de les Balears.

L’Obra es manifesta contra qualsevol pla d’ampliació de l’aeroport de Palma fet d’esquena a la voluntat de la ciutadania de Balears i de les seves institucions. A més, considera que l’intent d’ampliació de l’aeroport de Son Santjoan atempta directament contra la declaració d’emergència climàtica del govern i el Consell de Mallorca.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb