Llobarro al forn amb patates panadera

  • Neus Cuscó, responsable de la secció La cuina de la Neus, ens proposa una nova recepta de temporada gustosa, sana i fàcil de fer

VilaWeb
Montserrat Serra
25.03.2016 - 02:00
Actualització: 25.03.2016 - 11:28

Ingredients:
(per quatre persones)
un llobarro d’un quilo i tres-cents grams, sencer, net i escatat
4 patates grosses
2 cebes
2 grans d’all
2 braquetes de julivert
1 gotet de vi blanc
el suc de de mitja llimona
1 gotet de fumet o d’aigua
1 culleradeta de pebre vermell
oli, sal
8 ó 10 tomàquets Cherry per adornar

Elaboració:
Agafem una safata que pugui anar al forn. Hi posem tres o quatre cullerades d’oli. A sobre hi posem les patates sense pell, a rodanxes fines. A sobre hi posem la ceba també fina, tallada a juliana. Ho salpebrem.
Posem la safata al forn ja calent. Deu minuts després hi afegim el gotet de vi blanc. I cinc minuts després ja hi podem posar el peix. Per sobre li posem el suc de mitja llimona. El salpebrem. Hi afegim un got d’aigua. El deixem coure un quart d’hora (fins que el peix sigui fet).
Posem els tomàquets Cherry pel voltant de la safata, l’all i julivert picat per sobre el peix i una culleradeta de pebre vermell. Ho deixem cinc minuts més al forn i ja estarà llest per servir.

El llobarro emplatat.
El llobarro emplatat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any