Durant divendres 29 i dissabte 30 de juny se citen a la 5a jornada de l’Institut Ramon Muntener diversos projectes nascuts dels diferents Centres d’Estudi de Parla Catalana d’arreu del territori que han rebut ajudes per part del mateix Institut Ramon Muntaner, fundació privada nascuda en el si de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana.

La jornada, que es repartirà entre diversos espais de Móra la Nova, essent el principal el Casal Municipal (pl. de l’Església), té l’objectiu de reunir els estudiosos que presentaran els estudis resultants dels ajuts que han rebut per part de l’Institut Ramon Muntaner, que enguany celebra el seu 15è aniversari. D’aquesta manera es promou el contacte entre diversos investigadors dels Centres d’Estudi de Parla Catalana, cosa que pot ajudar al naixement de noves línies de col·laboració. El tret de sortida de la jornada tindrà lloc a la Biblioteca Municipal de Móra la nova (Av. Lluís Companys, 17), a les 18.30h amb la inauguració de dues exposicions sorgides dels centres d’estudi: Arqueologia i patrimoni industrial a les comarques de Tarragona i L’any de la gelada.

Llegeix la notícia sencera a Tornaveu, fent clic aquí.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb