Google Earth ha fet un salt qualitatiu espectacular en la nova versió que s’acaba de fer pública, la primera d’aquests últims dos anys. S’hi pot accedir des del navegador Chrome, mitjançant aquest enllaç, o bé en l’aplicació per a Android. D’entrada, colpeix la sorprenent qualitat amb què es poden visualitzar tota mena d’indrets amb l’opció de 3D, tant si són espais naturals, com aquesta vista del Pedraforca…

com si són urbans, com la Seu de Mallorca:

El nou Earth incorpora també guies interactives amb la funció Voyager, que porta inclosa la guia ‘Natural Treasures‘ de BBC Earth. De moment hi ha cinquanta històries interactives, i n’hi afegiran més.

També hi ha la funció ‘Segur que tinc sort’, amb què Google Earth us duu a un lloc inesperat, i n’hi ha vint mil de diferents on podeu anar a parar.

Una altra manera de viatjar amb el Google Earth és amb les postals, o targetes d’informació, de cadascun dels indrets d’interès que hi ha etiquetats. Es poden compartir amb més usuaris, i d’aquesta manera accedir-hi directament.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]