Viatjarà al CaixaForum de Madrid i Palma al març i al juliol

BARCELONA, 20 (EUROPA PRESS)

L’exposició ‘Ramon Casas, la modernitat anhelada’ ha tancat aquest diumenge després de tres mesos al Museu Maricel de Sitges (Barcelona), on ha rebut 38.395 visitants.

Segons ha informat l’organització en un comunicat, es tracta d’una xifra “notablement positiva” per sobre de les previsions més optimistes de l’organització.

Aquesta xifra suposa una mitjana de 500 visitants diaris, més del doble dels que reben habitualment el Museu de Maricel i el Cau Ferrat, han destacat, amb cues constants en els últims dies.

Aquesta exposició viatjarà, després de Sitges, al CaixaForum de Madrid –entre el 8 de març i l’11 de juny– i a Palma –del 6 de juliol al 22 d’octubre–.

Aquesta exposició és la mostra central de l’Any Ramon Casas, que commemora el 150è aniversari del seu naixement, i està organitzada per Museus de Sitges, l’Obra Social La Caixa i el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), amb la col·laboració de la Generalitat, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Siges.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]