BARCELONA, 13 (EUROPA PRESS)

Les universitats catalanes preveuen 12 nous graus de tres anys –180 crèdits– per al pròxim curs i 33 de quatre anys –240 crèdits–, que es troben en procés de verificació per l’Agència de Qualitat Universitària (AQU), han informat a Europa Press fonts de la Secretaria d’Universitats de la Generalitat.

Aquests nous graus van ser aprovats inicialment pel Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), a la reunió de febrer del qual es preveu el debat de quatre propostes més de 180 crèdits, segons ha informat aquest divendres ‘El Periódico’.

En el cas dels 12 nous graus de 180 crèdits, set són emergents i cinc són fruit de l’extinció d’un títol, mentre que dels 33 nous graus de 240 crèdits, 22 són emergents i 11 per extinció de títol.

Els nous graus previstos de tres anys són Cinematografia, Conservació-restauració de bens culturals i International Business (Universitat de Barcelona); Disseny, animació i art digital (Politècnica de Catalunya) i Urban Sciences (Pompeu Fabra).

També es preveuen Animació, Disseny i innovació de negocis digitals i Màrqueting internacional en una economia global (Ramon Llull); Ciències per a la salut i el benestar (Oberta de Catalunya); Afany emprenedor i economia digital (Vic) i Global business and economics (Abat Oliba).

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]