Featured Video Play Icon

El dirigent de Catalunya en Comú Xavier Domènech no ha pogut contenir les llàgrimes al final de la manifestació d’aquesta tarda a Barcelona per la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart i contra el cop d’estat del govern espanyol contra les institucions catalanes. L’acte ha acabat amb la interpretació per part de Maria del Mar Bonet de la seva cèlebre cançó ‘Què volen aquesta gent?’. Un cop acabada, i enmig de crits de ‘llibertat’, la càmera de TV3 ha enfocat Domènech en el moment que no podia contenir les llàgrimes per l’emoció.

Domènech havia dit, després de l’anunci de Rajoy, que el president espanyol volia ‘carregar-se l’autogovern i la sobirania de Catalunya’ i que enterrava ‘definitivament el pacte territorial de la mateixa manera que va trencar el pacte social’. I ha demanat ‘àmplies aliances per a superar aquest present’.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]