Keanu Reeves torna a protagonitzar John Wick a la segona part d’aquesta saga d’acció homònima. Encara que el primer film no va ser estrenat als cinemes del país, l’èxit que va tenir a altres indrets del món ha fet que John Wick: Pacto de sangre si es pugui veure a la pantalla gran. Aquesta setmana també s’estrena en català el film coreà Els Superherois, dirigit al públic infantil.

> John Wick: Chapter Two (‘John Wick: Pacto de sangre’). Direcció: Chad Stahelski. Intèrprets: Bridget Moynahan, Ruby Rose, Margaret Daly; Keanu Reeves, Ian McShane, Laurence Fishburne. Gènere: Acció. Esbós: John Wick es veu obligat a sortir del seu retir quan un antic soci posa preu al seu cap. John viatja a Roma per a enfrontar-se contra els assassins més perillosos del món i al seu excompany.

> Ma Loute (‘La alta sociedad’). Direcció: Bruno Dumont. Intèrprets: Juliette Binoche, Valeria Bruni Tedeschi, Laura Dupré; Brandon Lavieville, Didier Després, Cyril Rigaux. Gènere: Comèdia. Esbós: A l’estiu del 1910 a la badia de Slack, al nord de França, els turistes comencen a desaparèixer misteriosament. Els inspectors Machin i Malfon investigaran els fets i posaran la seva atenció en la comunitat de pescadors d’ostres de la badia, liderada per l’extravagant família Brufort. A la vegada els Van Peteghem, una família de burgesos de Lille pasen les vacances a la regió. El destí i la investigació es creuaran quan Ma Loute Brufort i Aude Van Peteghem s’enamorin.

> Els Superherois (‘Bling’). Direcció: Kyung Ho Lee i Wonjae Lee. Gènere: Animació. Esbós: Sam, modest mecànic d’un parc d’atraccions, passa el seu temps amb els seus amics robots que tenen súper poders. Arran de què el seu veí malvat, l’Òscar, vulgui destrossar la ciutat, Sam i els seus amics s’hi enfrontaran. En català.

> Amar. Direcció: Esteban Crespo. Intèrprets: María Pedraza, Natalia Tena, Greta Fernández; Pol Monen, Antonio Valero, Gustavo Salmerón. Gènere: Romàntic. Esbós: El film narra l’intens primer amor que viuen els personatges principals, la Laura i el Carlos, una intensitat que precisament serà el que els separarà un any després.

> Stefan Zweig: Farewell to Europe (‘Stefan Zweig: Adiós a Europa’). Direcció: Maria Schrader. Intèrprets: Barbara Sukowa, Nathalie Lucia Hahnen, Márcia Breia; Tómas Lemarquis, Nicolau Breyner, Charly Hübner. Gènere: Drama. Esbós: Stefan Zweig és un intel·lectual jueu de classe acomodada. A l’esclatar la Segona Guerra Mundial, Zweig es veu obligat a escapar del seu país i es refugia a París, després a Londres i finalment a Brasil. Allà, juntament amb la seva esposa, acaben suïcidant-se l’any 1942, al creure que el nazisme acabaria governant el món sencer.

> The Neighbor. Direcció: Marcus Dunstan. Intèrprets: Jaqueline Fleming, Melissa Bolona, Heather Williams; Josh Stewart, Alex Essoe, Luke Edwards. Gènere: Enjòlit. Esbós: Un home es dedica a fer encàrrecs pel seu oncle, un mafiós local, mentre busca a la seva parella desapareguda. La seva cerca el duu a casa del seu veí i descobreix el terrible secret que aquest amaga al seu soterrani. Intentar sortir d’aquella casa amb vida no li resultarà gens fàcil.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]