L’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG) va lliurar ahir els premis eTech, en un acte fet a l’Auditori Josep Irla. El Premi Referent va recaure en aquesta ocasió en el director de VilaWeb, Vicent Partal ‘degut a la seva llarga trajectòria en el camp de la tecnologia i després de 25 anys’. Partal va dedicar el guardó ‘al periodista @KRLS i president Carles Puigdemont, de manera inevitable si estem parlant a Girona de periodisme, innovació i tecnologia, temes dels quals ell i jo parlàvem constantment en aquesta ciutat abans d’imaginar que la vida el portaria on l’ha portat’. A l’inici de l’acte s’havia reivindicat també la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats.

Els altres premis de la nit van recaure en la comunitat de dones online FemmeInline en el cas del Premi especial del públic al millor projecte, producte o servei digital gironí, en l’Ajuntament d’Olot pel que fa al premi del públic a la millor iniciativa en l’administració local, en el youtuber Strip Marvel en el cas del premi del públic a la millor acció gironina a la xarxa, en Alterego Web el premi a la millor gestió en llengua i comunicació, en DMRI per l’aplicació de tecnologia a l’empresa, en GoodGut el premi a la recerca i la innovació tecnològica, en TwinApp el de millor iniciativa de màrqueting digital i en LaunchmetricsSP el premi a la trajectòria de l’empresa TIC.

El lliurament de la tretzena edició del premis eTech va anar precedida de la celebració dues taules rodones i una xerrada de Vicent Partal, que va fer un recorregut per la història de VilaWeb, el diari digital més antic d’Europa, que l’any vinent farà vint-i-cinc anys.

 

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb