Aquest serà un dels temes centrals del programa d’aquesta setmana, en què comentarem abastament unes recentment atorgades Creus de Sant Jordi, per cert, enguany molt nombroses . Unes Creus de Sant Jordi 2018 amb una més que notable presència de la cultura popular i tradicional, fet del que, òbviament, ens en congratulem.

Però també us parlarem de molts actes programats per al present cap de setmana, i per a la propera, com ara el festival D’AQUÍ ESTANT VEIG UNA ESTRELLA, que tindrà lloc els propers dies 27 i 28 de juliol a la Plaça del Gambeto, de Riudaura; o del DAP 2018, les Jornades d’Adifolk a Perpinyà programades per als mateixos dies a la capital del Rosselló i de la Catalunya Nord.

Llegir més i escoltar el programa…

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb