investidura Pedro Sánchez

Les assemblees exteriors de l’ANC demanen als partits independentistes al congrés espanyol, ERC i JxCat, que no investeixin Pedro Sánchez, ja que si ho fan, això canviarà la visió del conflicte català per part d’Europa. ‘Si els mateixos partits que tenen exiliats i presos polítics investeixen Pedro Sánchez, per a Europa el problema s’haurà acabat, perquè l’acceptació de Sánchez com a president és l’acceptació de l’statu quo a Espanya i de les regles de joc que ell ens imposi’, diuen en un comunicat a les xarxes.

Afegeixen que els mitjans deixaran de tenir interès per la situació política a Catalunya ‘informaran de manera que deixaran clar que ha guanyat Espanya i l’amenaça de la independència s’ha esvaït’. I afegeixen: ‘El resultat serà encara més silenci i oblit internacionals de la qüestió catalana’

 

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.