‘Europe, wake up! Help Catalonia’ és el lema de la manifestació al centre de Brussel·les del 7 de desembre que convoquen l’ANC i Òmnium. L’objectiu és fer sentir al cor de la UE el clam dels catalans per la democràcia i contra la repressió de l’estat espanyol. El propòsit és superar la manifestació independentista del 2009 a Brussel·les mateix. Ja hi ha algunes dades que indiquen que hi haurà una gran assistència de manifestants, com ara el fet que pràcticament no hi hagi places d’avió disponibles per a volar des de Catalunya ni cambres d’hotel lliures.

Per això, l’ANC i Òmnium han organitzat cinc vols xàrter; tres des del Prat, un des de Girona i un altre des de Lleida. A més, sortiran desenes d’autobusos des de setanta municipis del Principat.

Les inscripcions es mantenen obertes, i els interessats es poden inscriure en aquesta web. A més, cadascú també es pot mobilitzar pel seu compte.

Més informació:

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]