SANT BOI DE LLOBREGAT (BARCELONA), 10 (EUROPA PRESS)

L’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, ha reconegut la feina que duen a terme els Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i la Policia Local per garantir la seguretat i la convivència a la ciutat, en un esperit de “col·laboració i cooperació”.

Moret va convocar aquest dilluns una sessió extraordinària de la Junta Local de Seguretat amb l’objectiu d’agrair la tasca que feien en les circumstàncies actuals els diferents cossos policials que treballen a Sant Boi, segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat.

Durant la junta, l’alcaldessa va subratllar “el desig compartit per l’Ajuntament i els cossos de seguretat de seguir treballant junts per garantir la seguretat i la convivència a la ciutat”.

“Volem que aquest esperit de col·laboració, cooperació i coordinació sigui un exemple per a la ciutadania, alhora que un missatge de tranquil·litat”, ha manifestat l’alcaldessa.

La celebració de la sessió extraordinària de la Junta Local de Seguretat de Sant Boi de Llobregat es produeix després que en els darrers dies hi hagi hagut manifestacions a favor i en contra de la possibilitat que la caserna militar de la ciutat aculli agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil destacats a Catalunya amb motiu de l’1 d’octubre.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb