L’Ajuntament de Barcelona i la Junta Constructora de la Sagrada Família han acordat de crear una comissió tècnica per regularitzar conjuntament la situació del tràmit de llicència d’obres del temple. Ho van pactar dimarts el govern municipal i representants del patronat, en una reunió que va servir per a començar les converses amb vista a ‘normalitzar durant el 2017 un afer pendent des de fa més de cent anys’, segons que va dir el consistori.

La comissió serà formada pels equips tècnics de l’ajuntament i de la Junta de la Sagrada Família i tractarà d’elaborar propostes consensuades tant pel que fa al procés per a la llicència d’obres del projecte com per a l’estat dels treballs que s’executen actualment. ‘La voluntat compartida és de trobar la millor solució tant per a la ciutat com per a la continuïtat de les obres, tot reconeixent la singularitat de l’equipament.

En les sessions de treball vinent, doncs, s’anirà concretant l’encaix del projecte en el seu entorn immediat i es tindran en compte els efectes que genera l’activitat del temple sobre la mobilitat urbana i l’espai públic’, segons el comunicat municipal.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb