VALÈNCIA, 2 (EUROPA PRESS)

L’Ajuntament de València ingressarà 28.000 euros després de la subhasta pública dels dos cotxes oficials de la que va alcaldessa de la ciutat i senadora Rita Barberá, que han sigut adquirits per una empresa i un particular, segons han informat fonts municipals.

Així este dimarts s’ha celebrat una subhasta pública dels vehicles marca Audi emprats com a cotxes oficials. A falta de comprovar que estan al corrent dels pagaments i que es complixen tots els requisits, les ofertes guanyadores són les d’una societat limitada, que pagarà 18.100 euros pel lot 1 –corresponent a un cotxe blindat–, i la d’un particular per 10.000 euros per al lot 2.

Després de celebrar-se la subhasta, el regidor de Govern Interior de l’Ajuntament de València, Sergi Campillo, ha manifestat que la corporació local “ha recuperat 28.000 euros de la venda dels dos Audi que aniran a les arques municipals per a ser gastats en coses més importants que a mantindre dos cotxes d’alta gamma, absolutament incompatibles amb la visió que té el ‘Govern de la Nau’ d’un ús racional dels recursos públics”.

L’Ajuntament de València va rebre almenys 24 ofertes de licitació per estos dos Audis A8, dins del procés d’esta segona subhasta iniciat pel consistori, després que la primera quedara deserta.

El preu d’eixida dels cotxes va ser el mateix que en el primer procés –14.860 euros i 18.032 euros– encara que en esta ocasió ha sigut una subhasta a la baixa, per la qual cosa es podia oferir menys de la quantitat en la qual es valora cada cotxe.

L’Ajuntament de València va traure per segona vegada a subhasta el passat mes de març els dos cotxes oficials que usava la morta Rita Barberá. En el cas de no aconseguir un comprador, la Junta de Govern va anunciar en eixe moment que es valorarà remetre’ls a un desballestament o realitzar una donació. La primera subhasta, celebrada el passat mes d’octubre, va quedar deserta després que el Servici de Contractació del consistori, del qual depèn la licitació, no rebera cap oferta per estos dos cotxes oficials.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]