El govern municipal de Barcelona té previst reunir-se pròximament amb el Patronat de la Sagrada Família per abordar la manca de llicència d’obres del temple. Ho ha avançat El Periódico i ho han confirmat a l’ACN fonts municipals, que remarquen que la intenció és ‘buscar conjuntament una solució a la falta de llicència constructiva’. El consistori considera que aquesta obra ha de fer-se amb les mateixes condicions que la resta de procediments i actuacions que es porten a terme a la ciutat, però no ha volgut concretar xifres, a l’espera que es produeixin els contactes amb el patronat.

‘El Periódico’, però, avança que per a la llicència d’obres l’Arquebisbat de Barcelona hauria de pagar 840.000 euros anuals.

L’Ajuntament situa en la normalitat el fet d’abordar ara aquesta situació, que dura des de fa més de 100 anys, i ho fa ‘sense cap pressa, amb voluntat d’acord i sense posar en dubte la continuïtat de les obres’, han afegit les mateixes fonts.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]