El Servei de Protecció Civil de l’Ajuntament de Barcelona ha decidit d’anul·lar l’edició d’enguany de la fira Mercat de Mercats, segons han explicat fonts municipals. Aquesta decisió s’ha pres per precaució arran de les protestes sorgides de la sentència del Tribunal Suprem contra el procés.

La fira gastronòmica i del producte, que ja s’havia començat a instal·lar a l’Avinguda de la Catedral, estava prevista per al cap de setmana del 18 al 20 d’octubre. Atenent a la mateixa ordre de Protecció Civil es procedirà a desmuntar les instal·lacions.

Amb l’edició d’aquest any la fira celebrava els deu anys d’un esdeveniment que porta a la ciutat xerrades, ponències i cuina en directe a càrrec de paradistes dels mercats municipals de la ciutat i altres professionals del sector gastronòmic.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb