La Xarxa Enllaçats continua la campanya per a demanar la reobertura de RTVV i la reciprocitat d’IB3 i TV3. La campanya va arrencar l’octubre passat amb un manifest que ha rebut el suport, fins ara, de 129 col·lectius (mitjans, entitats, sindicats, partits polítics i corporacions públiques). A més, també ha rebut el suport de mig miler de persones, entre les quals personalitats importants del món cultural, polític i dels mitjans de tots els territoris de parla catalana.

La xarxa ha anunciat que per Sant Jordi farà accions descentralitzades a diverses ciutats del domini lingüístic per reclamar que es basteixi un espai de comunicació en català i la unitat d’acció en defensa i valorització de la llengua comuna.

La plataforma té previst d’ampliar el suport a aquesta reivindicació i poder establir un seguit de reunions amb representants dels governs i institucions oficials del País Valencià, Catalunya, Illes Balears, Catalunya Nord, Aragó, Andorra i l’Alguer.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]