La Virreina Centre de la Imatge acull una exposició retrospectiva mai vista sobre Michael Snow, artista multidisciplinari i precursor del cinema experimental. ‘Seqüències‘ reflecteix la pluralitat de mitjans i tècniques amb què ha treballat Snow: música, films, vídeo, pintura, escultura, fotografia, llibres i instal·lacions. A més, les obres exposades comprenen tota la seva trajectòria i moltes d’elles es presenten per primera vegada a Europa.

La mostra ofereix un recorregut per la producció de l’artista i reflecteix la pluralitat de mitjans i tècniques amb què ha treballat: música, films, vídeo, pintura, escultura, fotografia, llibres i instal·lacions. L’exposició arrenca amb la primera instal·lació cinematogràfica de Snow, ‘Little Walk’. Altres obres fan palès el seu interès per trencar els límits de l’espai tradicional fent servir com a suports la paret i el terra.

Paral·lelament a l’exposició de la Virreina, la retrospectiva es completa amb un programa de films essencials del cineasta experimental que es podran veure a la Filmoteca de Catalunya durant el mes de juliol. El projecte per reunir l’obra completa de l’artista en una sola exposició va començar fa tres anys. El resultat és un conjunt inèdit, format amb una bona colla d’obres que no s’havien exhibit abans a Europa.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb