La Unió de Llauradors i Ramaders celebra avui el seu 40 aniversari amb una jornada, concert i dinar a Bonrepòs i Mirambell, el lloc on es va fundar el 1976. El sindicat ha organitzat un acte que comptarà amb la participació del president de les Corts, Enric Morera, la consellera d’Agricultura, Elena Cebrián, la vice-presidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, i altres representants de l’ajuntament i el govern.

L’acte es farà a la llar parroquial, que és on es va fundar el sindicat agrari el 12 de novembre de 1976. Començarà a les onze i serà un homenatge a la trajectòria de l’organització i serà conduït pel seu secretari general, Ramon Mampel. Una comitiva de la Unió plantarà un arbre i es recordaran els secretaris generals, els vius i els que es van morir, com Lucio Monteagudo o Joan Brusca.

A continuació de l’acte de to més institucional (que començarà a les dotze), amb les intervencions dels representants polítics, es farà el concert de Pep Gimeno ‘Botifarra’, i es farà un dinar preparat amb productes del país.

El sindicat vol reivindicar la feina diària en defensa dels interessos del sector agrari valencià.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]