LLEIDA, 7 (EUROPA PRESS)

El catedràtic d’Antropologia Social de la Universitat de Lleida (UdL), Carles Feixa, rebrà una ajuda de 2,2 milions d’euros de la Unió Europea per desenvolupar un projecte d’investigació sobre mediació amb grups juvenils del carrer al sud d’Europa, el nord d’Àfrica i Amèrica durant els propers cinc anys.

Freixa ha aconseguit ajudes de l’Advanced Grant de l’European Research Council, una concessió que s’ha conegut l’endemà de la distinció Icrea Academia per part de la Generalitat per al catedràtic, ha informat aquest divendres la UdL en un comunicat.

L’Advanced Grant és un programa dissenyat per donar suport a investigadors principals excel·lents que desenvolupen projectes d’investigació a la frontera del coneixement, és el segon que es concedeix a un professor de la UdL des de la creació d’aquestes subvencions, el 2008, el primer va ser per a Paul Christou, de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (Etsea).

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]