Aquest cap de setmana es fa la Transsegre 2017, la cursa pel riu Segre que s’ha convertit en una veritable festa major d’estiu per a les poblacions de Balaguer, Camarasa, Gerb i Sant Llorenç de Montgai. Un dels objectius d’aquesta celebració és reivindicar i potenciar els espais naturals del riu Segre. Els participants, que baixen pel riu amb les seves embarcacions, poden fruir dels bells paratges naturals de la comarca de la Noguera.

La cursa durarà dos dies. Començarà dissabte a la tarda a Camarasa i passarà pel pantà fins a arribar a Sant Llorenç de Montgai. Tant divendres al vespre com dissabte es faran un seguit de concerts per animar l’ambient al parc de la Transsegre. Divendres a dos quarts d’onze actuarà la Companyia de Dansa de Montse Miret i a mitjanit sortiran a l’escenari els discjòqueis Lokito, Oriol Garcia i Dubsound. Dissabte a la nit actuaran els grups 13 July, Rock Tambuls, Sixtus i Paco Pil DJ.

Diumenge, a les deu del matí, els participants sortiran del Partidor de Gerb i acabaran el recorregut fins a Balaguer, la capital de la Noguera, en un trajecte de més de quatre quilòmetres. Quan les embarcacions hagin arribat a Balaguer, cap a les dues del migdia, es lliuraran els premis a la caseta de la Transsegre.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]