La televisió d’À Punt començarà les emissions regulars el 10 de juny, després de sis setmanes proves tècniques. El nou canal públic valencià començarà amb una graella completa.

Així ho ha anunciat la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), que ha assenyalat que al llarg dels pròximes setmanes es donaran els detalls d’aquest inici d’emissions, així com del contingut de la graella preparada per als mesos vinents.

En la televisió d’À Punt hi haurà ‘continguts de tot tipus i per a tots els públics: documentals, programes d’entreteniment, oferta infantil, sèries i, per descomptat, programes d’actualitat i informatius’.

En breu es farà pública la campanya de llançament per a presentar la televisió i els seus continguts. El projecte, que va ser licitat en concurs públic, va ser adjudicat a la unió temporal d’empreses formada per les agències La Mujer del Presidente i Zenith.

La televisió es troba en proves tècniques d’emissió des del passat 25 d’abril, controls que han testat problemes tècnics o anomalies i dificultats de recepció.

‘Estem preparats per a emetre per televisió com ja estem fent per la ràdio, el web i les xarxes socials. Estem resolent tots els problemes que han sorgit en els nous sistemes i iniciarem els emissions en televisió amb una graella completa, des d’informatius fins a programes d’entreteniment, culturals i infantils’, ha dit la directora general d’À Punt, Empar

El retorn de TV3
La directora general d’À Punt Mèdia, Empar Marco, va anunciar a les Corts Valencianes que una vegada comencessin les emissions en proves, fetes el 25 d’abril, llavors s’activaria la reciprocitat amb TV3. Tanmateix, des d’À Punt Mèdia, expliquen que aquesta és una qüestió que depèn de la Generalitat.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb