Què tenen en comú els grups Beach Beach, Joan Colomo, Nueva Vulcano i Me and the Bees? Doncs que algun dels seus components ha treballat a l’Heliògabal, un bar que fa vint anys que programa música i poesia en petit format. Aquest any celebra en vintè aniversari oferint una programació molt especial que arrenca aquest vespre amb el concert d’una dotzena de grups molt vinculats a la casa.

Però la festa d’aniversari de l’Heliogàbal no es farà a la seu del bar sinó en un altre indret del barri de Gràcia: l’Espai Jove la Fontana. A partir de les 19.00 cada vint minuts se succeiran els concerts d’una dotzena de grups que tenen la particularitat que, com a mínim, un dels seus membres ha treballat a l’Heliogàbal. Hi haurà Halcón, Beach Beach, Da Souza, Fighter Pillow, Joan Colomo, Nueva Vulcano, Me and the Bees, Mil Pesetas i Songstore entre més.

Aquest concert donarà el tret de sortida a les celebracions del vintè aniversari, que s’allargaran fins el juliol de l’any vinent. Cada mes es programarà un concert doble amb artistes de renom que, per motius de capacitat del bar, és difícil que actuïn a l’Heliogàbal. Per això les actuacions s’anunciaran amb molt poca antelació i a través del butlletí de la sala. Ara per ara, ja hi ha enunciat un concert de Joan Miquel Oliver pel mes d’octubre i sonen altres grups com ara Mishima o Pascal Comelade.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb