La policia espanyola ha detingut a Barcelona un jove de setze anys acusat d’una falsa amenaça d’atemptat contra l’estació de Sants. El detingut no té cap vinculació amb xarxes de captació ni pertinença a organitzacions terroristes. Les actuacions han estat coordinades per la Fiscalia de Menors de l’Audiència Nacional i el Jutjat Central d’Instrucció número 1.

El passat 22 de març, un usuari anònim va publicar en un fòrum d’Internet un missatge amenaçador amb el mateix format que un altre publicat un dia abans en aquest mateix lloc web relacionat amb l’atac comès al pont de Westminster, a Londres. L’amenaça va generar alarma i es van activar els dispositius de seguretat al voltant de les instal·lacions de Sants amb un important desplegament dels Mossos d’Esquadra. El detingut no té cap vinculació amb xarxes de captació ni pertinença a organitzacions terroristes.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]