Els treballadors de la planta de Bacardi de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) han aprovat en assemblea la convocatòria d’una vaga indefinida a partir del 29 de febrer per protestar contra els 82 acomiadaments, segons ha informat el sindicat UGT a través d’un comunicat. Els empleats reclamen a la direcció la retirada de l’Expedient de Regulació (ERO) i la presentació d’ un pla de viabilitat. L’empresa va anunciar fa un dies el trasllat de la línia de producció a la planta d’Itàlia. UGT considera que aquest trasllat “no està justificat” i “només és possible gràcies a la reforma laboral del PP”.

El sindicat també es mostra preocupat pels 201 treballadors restants de la planta de Mollet perquè “l’empresa no planteja cap pla que faci viable el futur del centre de treball”. La propera reunió entre el comitè i la direcció de Bacardi tindrà lloc el divendres 26 de febrer.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]