Alguns responsables dels serveis d’intel·ligència dels Estats Units han evitat lliurar informació sensible al president, Donald Trump, pel temor que sigui filtrada, segons que ha informat el diari The Wall Street Journal. El rotatiu cita fonts de la intel·ligència nord-americana i diversos ex-alts càrrecs coneixedors de la qüestió.

Els responsables de l’espionatge han decidit de quedar-se algunes informacions perquè desconfien de Trump, tant pel que fa a la seva actitud amb Rússia i el seu president, Vladimir Putin, com per l‘enemistat’ que creuen que mostra cap a l’agència d’espionatge.

De fet, dimecres, Trump va acusar la intel·ligència nord-americana d’haver filtrat informació amb l’objectiu de perjudicar-lo. En aquest context, els caps de la intel·ligència han ocultat al president les fonts d’on obtenen les dades i els seus mètodes d’espionatge.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]